Poll: Werk je liever naast een mannelijke of een vrouwelijke tandarts?

Je leidinggevende en anderen met wie je veel samenwerkt, hebben een belangrijke invloed op je werkomgeving én je werkplezier. We zijn benieuwd of het geslacht van de tandarts daarbij ook een rol speelt. Werk je liever naast een mannelijke of vrouwelijke tandarts? Of maakt dat niets uit? Stem mee in de poll! Dat kan door je gratis aan te melden voor onze nieuwsbrief via www.detandartsassistent.nl. Je ontvangt de nieuwsbrief eens per drie weken.

Heb je ideeën voor deze rubriek of wil je meedenken over de invulling van De Tandartsassistent? Mail ons dan op redactie@detandartsassistent.nl! En meld je aan voor onze nieuwsbrief om niks te missen van De Tandartsassistent.

Start het gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws