Heb jij ambities in het onderwijs?

Misschien heb je er nog nooit over nagedacht? Of… is het juist een stille langgekoesterde wens van je om in een professionele onderwijsorganisatie zelf je kennis en ervaring aan nieuwe collega’s over te kunnen dragen?

Bij Edin zijn we continu op zoek naar onderwijstalent.
Wist je dat je als ervaren tandartsassistent bijvoorbeeld assistent-docent kunt worden bij de opleiding tot tandartsassistent? Of dat je als ervaren paroassistent preventieassistenten kunt leren coachen?

Edin heeft de ambitie om de kwaliteit van haar opleidingen en organisatie voortdurend te verhogen. Als organisatie zorgen wij ervoor dat we blijven reflecteren op onze producten, dienstverlening en onze werkwijze. Hiervoor heeft Edin de uitkomsten van interne en externe audits goed in beeld en is de Plan-Do-Check-Act-cyclus (PDCA) verankerd in de gehele organisatie.
Speerpunten van ons kwaliteitsbeleid:

De student staat centraal.
Edin zorgt ervoor dat de student bij de juiste opleiding terechtkomt. Onze studenten hebben een grote meerwaarde voor de beroepspraktijk.

Aansluiting bij de actuele eisen en kaders.
Edin is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en houdt hiermee haar opleidingen up-to-date.

Verbinding tussen de praktijk en onze opleidingen.
Edin zorgt ervoor dat haar opleidingen altijd aansluiten op wat de beroepspraktijk nodig heeft.

Professioneel handelen.
Edin investeert in haar medewerkers en docenten en stimuleert een goede samenwerking.

Voortdurende ontwikkeling van het onderwijs.
Edin brengt continu verbeteringen en vernieuwingen aan in haar opleidingen en didactiek.

Visie op opleidingsklimaat

Edin hecht waarde aan een goed en veilig leerklimaat. Er is veel aandacht voor individuele begeleiding en wij geloven in talent. Edin wil niemand begrenzen in zijn of haar ontwikkelingsmogelijkheden. Onze studenten krijgen ruimte om te leren en mogen fouten maken. Door samen te werken leren studenten van en met elkaar. Om dit leerklimaat te realiseren, hanteren we de volgende uitgangspunten voor onze opleidingen:

Kleinschalig.
Studenten volgen klassikale lessen in kleine groepen.

Individuele begeleiding.
Tijdens de praktijkdagen wordt een student begeleid door een vaste docent.

Goede tandheelkundige faciliteiten.
Een professionele opleidingslocatie met moderne behandelunits waar studenten oefenen met tandheelkundige materialen en apparatuur.

Professionele, betrokken docenten.
Docenten hebben binding met de praktijk.

Actueel onderwijs.
Edin is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en richt het onderwijs daarop in.

Docenten.
Edin maakt gebruik van eigen vakkundige docenten met een sterke theoretische achtergrond en ruime praktijkervaring. Onze docenten zijn zelf ook werkzaam in de tandheelkundige praktijk. Een aantal docenten bezit specifieke deskundigheid, zoals orthodontie, lokale verdoving of parodontologie. Waar nodig wordt externe capaciteit en deskundigheid ingehuurd. Door de grote aandacht voor de individuele student kan de docent heel gericht bijsturen, extra handvatten aanreiken en de student specifiek ondersteunen waar nodig. Onze docenten krijgen regelmatig bij- en nascholingen. Lessen worden regelmatig bezocht en geëvalueerd door collega-docenten en onze onderwijskundigen.

Heb je onderwijsambities?
Kijk dan eens op onze website: www.edin.nl/onderwijsambities of bel met Ynske van der Meer: (0343) 449970. Mailen kan ook naar y.vandermeer@edin.nl.

Start het gesprek

  1. Wie weet heb ik interesse,wil graag iets meer weten.
    Ben zelf Tandartsassistent ,53 jaar en al mn hele leven (niet aan één gesloten tandartsassistente)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws