Elkaar F2F ontmoeten op Dental Expo 2022

Op 17, 18 en 19 maart 2022 is het eindelijk zover. Na een verplaatste editie van de vakbeurs in 2020, gaat het in maart 2022 weer gebeuren. Dan vindt Dental Expo plaats, het complete platform voor professionals uit alle takken van de dentale sector.

Ontdek hier de nieuwste producten en innovaties binnen de dentale wereld en krijg tevens inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het programma van Dental Expo 2022. De kansen van de toekomst staan centraal.

Zet de data vast in uw agenda!

 

Start het gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws