Lees de vierde editie online!

In deze editie – In deze vierde editie van De Tandartsassistent o.a.: waarom gastvrijheid in de mondzorg volgens Cecil Penso nóg belangrijker is dan in andere branches, en hoe je als (preventie)assistent impact maakt / Het enthousiaste verhaal van chirurgisch assistent Ingrid Aarden: “In achttien jaar samenwerken met Jack Plooij heb ik me nog nooit een dag verveeld!” / Hoe om te gaan met halitose / Columns van Astrid Kuiper en Mattie Steens / Het antwoord van ergonoom Amber Denekamp op de vraag of je als assistent altijd alles moet zien

Lees De Tandartsassistent – jaargang 1, editie 4 online of download als pdf 

Start het gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws