Doneer tandenpoetspakketten aan kinderen

UTRECHT – Deze week is het tijd voor de Week van de Mondhygiënist. Daarom wil NVM-mondhygiënisten aandacht vragen voor het project ‘Adopteer een glimlach’. Bij dit project ‘adopteren’ mondzorgpraktijken voor minimaal een jaar een lokale voedselbank. Deelnemende praktijken wordt gevraagd om vier keer per jaar tandenpoetspakketten te doneren aan deze voedselbank. Deze pakketten zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar, 6-11 jaar en 12-18 jaar.

Op dit moment doen ruim 90 praktijken mee, maar de ambitie van de initiatiefnemers is om dit aantal naar 172 te tillen. Dit is namelijk het aantal voedselbanken in Nederland. Op die manier kunnen alle kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank een tandenpoetspakket krijgen.

Voor meer informatie en aanmelden zie: https://www.smiles.world/adopteer-een-glimlach.

Start het gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws