Human Factor centraal tijdens Dental Expo

Dental Expo richt zich op de mens binnen de organisatie met thema’s Human Factor en Talentontwikkeling & -behoud.

De mondzorg is een werkveld dat vele expertisegebieden kent. Het overkoepelende element, dat overal terugkomt, is de mens. Tijdens Dental Expo wordt dit jaar extra veel aandacht besteed aan de medewerkers binnen praktijken. De medewerkers zijn de bouwstenen van de organisatie en vormen hiermee de meeste waardevolle factor. Het hoofdthema van het kennisprogramma tijdens de expo is dan ook Human Factor, met als één van de subthema’s Talentontwikkeling & -behoud.

Niet alleen het ontwikkelen van talent draagt bij aan de groei van uw organisatie en de persoonlijke groei van medewerkers, ook het behouden van talent is uiteraard belangrijk. Door het arbeidstekort, waar ieder werkveld momenteel mee kampt, is het uitermate van belang dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en breed inzetbaar zijn. Hierdoor bouwt een praktijk een sterk en competent team waarmee de concurrentie, trends in de markt en de toekomst het hoofd geboden kunnen worden. Voor de talentontwikkeling en -behoud van medewerkers is het een noodzaak dat de werkgever de handvatten biedt zodat de medewerker zich tot de volledige potentie te ontwikkelen.

Dergelijke handvatten worden geboden tijdens het kennisprogramma op Dental Expo, waar diverse sprekers sessies verzorgen over o.a. het welzijn van en de groeimogelijkheden voor medewerkers. Er wordt focus gelegd op de ontwikkelingsmogelijkheden van individuen en hoe het talent van iemand tot de volledige potentie kan groeien én kan worden ingezet.

Op Dental Expo biedt de combinatie van het vrij toegankelijke kennisprogramma, georganiseerd in samenwerking met KNMT, en de rijkelijk gevulde beursvloer vol exposanten u dé mogelijkheid om de kennis, kunde en samenwerking in huis te halen voor onder andere ontwikkeling van medewerkers en voor de mens in de organisatie.

Uw ticket voor Dental Expo kunt u gratis bestellen via https://bit.ly/3HLNO0g.

Start het gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws