Kom kennis bijspijkeren op de Edin-terugkomdag

Edin organiseert ieder jaar een terugkomdag voor gediplomeerde preventie- en paro-assistenten. Dit altijd hooggewaardeerde evenement werd als gevolg van de corona-maatregelen de afgelopen twee jaar noodgedwongen online verzorgd. Dit jaar zal deze dag ‘als vanouds’ weer fysiek plaatsvinden, en wel op vrijdag 4 november 2022.

De terugkomdag heeft als doel om preventie- en paro-assistenten jaarlijks een interessante nascholing te bieden. Zo blijft je kennis up-to-date en kun je jouw bestaande kennis weer opfrissen. Er zijn centrale sessies met interessante sprekers en je kunt meerdere workshops volgen naar jouw keuze.

Laagdrempelig
Het unieke van de terugkomdagen van Edin is dat deelname bewust zeer laagdrempelig wordt gehouden. Geen hoge toegangsprijzen die alleen ‘door de baas’ kunnen worden betaald. Nee, het vertrekpunt is dat deelname aan nascholing voor alle professionele preventie- en paro-assistenten toegankelijk moet kunnen zijn. Dus ook als het je het zelf wil of moet betalen. De prijsstelling is te vergelijken met die van een groot concert of musical. Voor recent gediplomeerden is het zelfs helemaal gratis. Voor anderen ligt de prijs op 45 of 65 euro per persoon.

Grensoverschrijdend gedrag
Het hoofdonderwerp van dit jaar is: ‘hoe om te gaan met grensoverschrijdend gedrag in de praktijk’. Een zeer actueel item, waar vrijwel iedereen wel eens mee te maken krijgt, dus helaas ook in de tandartspraktijk. Hoe herken je het, hoe reageer je en hoe voorkom je dat je het onbewust zelf doet? Natuurlijk ook heel interessant voor situaties buiten de werksituatie.
Docent Fenno Moes heeft zich ontwikkeld tot een van de absolute specialisten in Nederland op het gebied van de omgang met verbaal agressief gedrag. Hij is al jaren actief als communicatiedocent in de tandheelkunde. De laatste jaren geeft hij ook veel trainingen aan bekende politici, journalisten en zelfs advocaten en rechters.

 De keuzeworkshops gaan deze keer over:

  • Voeding, spreker Anita Kootwijk-Jonker, docent, mondhygiënist en voedingsdeskundige
  • Meer over parodontologie, sprekers Lotte Ezendam en Marlotte Truijen, beide docent en mondhygiënist
  • Röntgenfoto’s bij kinderen, spreker Mattie Steens, tandarts en docent
  • Communicatie met de patiënt, ‘back-to-basic’, spreker Hasnain Akram, docent

Meer informatie en aanmelden op: www.edin.nl/terugkomdag.

 

 

Start het gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws