Motiveer je patiëntjes spelenderwijs goed poetsen met Philips Sonicare For Kids

Philips wil een zinvolle bijdrage leveren aan een goede gezondheid van ons allemaal. Op het gebied van mondgezondheid is het aanleren van een goede poetsroutine dé basis voor preventie van cariës en zelfs andere gezondheidsproblemen. Dit begint bij kinderen en blijft je leven lang belangrijk.

Met Sparkly’s poetsplan motiveer je kinderen spelenderwijs goed te poetsen met behulp van de Philips Sonicare For Kids elektrische tandenborstel! Deze tandenborstel is te verbinden met de interactieve Sparkly poetsapp, die helemaal is ingericht op de belevingswereld van kinderen. De hoofdrolspeler van de app is Sparkly die graag schone tanden wil! Door goed te poetsen kunnen kinderen accessoires ontgrendelen om Sparkly een persoonlijk tintje te geven! Op deze manier wordt 2 keer per dag 2 minuten poetsen leuk!

Hoe werkt Sparkly’s poetsplan:

Stap 1: Geef de patiëntjes en hun ouders een uitgebreide poetsinstructie met behulp van de Philips Sonicare For Kids elektrische tandenborstel tijdens hun bezoek.

Stap 2: De patiëntjes komen 4-6 keer per jaar terug naar de praktijk voor een poetsles en ontvangen als beloning een Sparkly knuffel, kleurboek en poetsdiploma!

Stap 3: De patiëntjes worden met behulp van de interactieve Sparkly poetsapp thuis gemotiveerd om spelenderwijs 2x per dag, 2 minuten goed te poetsen!

Jennifer Maas over Sonicare For Kids

‘’Wij gebruiken de Philips Sonicare For Kids omdat mijn ervaring is dat iedereen hier goed mee kan poetsen!’’

https://youtu.be/x9F84iygDFw 

Philips Sonicare For Kids, meer dan een elektrische tandenborstel!

De Philips Sonicare For Kids verwijdert niet alleen tot 75% meer tandplaque ten opzichten van een handtandenborstel, de borstel is tevens te verbinden met de interactieve Sparkly poets app die kinderen motiveert om spelenderwijs 2 minuten goed te poetsen! Daarnaast kunnen de patiëntjes gewoon licht mee poetsen, net zoals met een handtandenborstel!

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse of wilt u in contact komen met een van onze vertegenwoordigers?

Bezoek dan onze website

Start het gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws