7 redenen om naar Dental Expo te gaan

DOOR: Hedwig Fossen

Op 27, 28 en 29 oktober is het tijd voor dé vakbeurs voor de hele mondzorg: Dental Expo. In de RAI in Amsterdam staan zo’n tweehonderd exposanten klaar om de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde te presenteren. Heb jij al plannen om met je team naar Dental Expo te gaan? 7 redenen om je collega’s over te halen voor een bezoek aan de grootste mondzorgbeurs van Nederland.

 1. Elkaar ontmoeten

Door de omstandigheden die we inmiddels allemaal kennen, is het vier jaar geleden dat Dental Expo voor het laatst heeft plaatsgevonden. Het is dus een mooie kans om eindelijk weer collega’s en kennissen uit het hele land te ontmoeten. Dit kan bijvoorbeeld in de lounge, waar onder andere een borrel is georganiseerd.

 1. Tweehonderd exposanten

Een kleine tweehonderd exposanten staan klaar met een stand om producten, materialen en diensten te bekijken en proberen. Ben je benieuwd welke nieuwe apparaten en materialen er nieuw op de markt zijn? Genoeg te zien om inspiratie op te doen!

 1. Kennissessies

Tijdens de vakbeurs staan verschillende kennissessies op het programma in de twee theaters, onder andere over het ABC-model als opleidingsstructuur voor tandartsassistenten. Je kunt gewoon aanschuiven bij deze sessies.

 1. Finale Tandartspraktijk van het jaar

Op vrijdag 28 oktober vindt om 17.00 de finale plaats van de verkiezing ‘Tandartspraktijk van het jaar’. Twee finalisten zullen de strijd aangaan: Mondzorgcentrum Wiranto & Go uit Almelo en CBT Midden-Brabant uit Ulvenhout. Ook jij kan nog stemmen op je favoriete praktijk via www.tandartspraktijkvanhetjaar.nl.

 1. Thuis teruglezen

De organisatie van de beurs maakt dit jaar gebruik van de innovatieve smart badge technologie. Dat betekent dat je als bezoeker de stands uitzoekt waarvan je de informatie digitaal wilt meenemen. Deze informatie laad je op je badge en ’s avonds kun je terugkijken welke stands je hebt bezocht. Zonder papieren flyers dus!

 1. Gratis vakbeurs

Dental Expo is gratis te bezoeken, als je bij je aanmelding code vermeldt op www.dentalexpo.nl.

 1. Leuk teamuitje

Je kunt de beurs bezoeken met je hele mondzorgteam, dus je hebt direct een gezellig teamuitje!

Dental Expo praktisch

 • Wanneer? Donderdag 27 oktober 13.00 – 20.00 uur, vrijdag 28 oktober 10.00 – 20.00 en zaterdag 29 oktober 10.00 – 17.00.
 • Waar? RAI Amsterdam, Europaplein 24
 • Voor wie? Alle mondzorgprofessionals
 • Inschrijven? Gratis aanmelden met code 2526 bij je inschrijving op www.dentalexpo.nl

Start het gesprek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats uw opmerking!
Vul hier uw naam in

Advertentie
Advertentie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang als eerste het laatste nieuws in je mailbox

Het laatste nieuws